Armadillo Eggs, hasselbagte kartofler, bønner i bacon, stegte champignon og hjemmelavet whisky sauce
Snackpeber fyldt med rød chili og cheddar ost

Så er farsen kommet omkring snackpeberne

Og blevet rullet i æg, og raspblanding

Ingredienser til saucen

Den færdige ret og nøj hvor var det lækkert

Se lige hvor lækkert det ser ud
Armadillo Eggs:
300 g hk. svinefars
2 røde snackpeber
Revet cheddar ost
1 frisk rød
Krydderier (bare hvad du kan li - jeg brugte paprika, hvidløgssalt, chili og kød og grill krydderi)
Der var nogen fyldte pebre tilbage, efter der var kommet fars på de andre. Dem puttede jeg bacon omkring, det var også rigtig lækkert.
Der var nogen fyldte pebre tilbage, efter der var kommet fars på de andre. Dem puttede jeg bacon omkring, det var også rigtig lækkert.
Raspblandingen bestod af:
Æg
lige store dele mel og rasp
Whiskysauce:
1 dl kraft barbeque sauce
2½ dl piskefløde (creme fine kan også bruges)
½ tsk karry
½ tsk paprika
1/4 tsk peber
1 tsk tørret rosmarin
lidt oscars kalvebouillon
1 spsk whisky (kan erstattes af cognac) Jeg brugte 1½ spsk.
Bring barbeque sauce i kog sammen med fløde og bouillon. Opløs de tørre ingredienser i lidt vand og rør det i. Lad det småkoge i 2-5 min og kom så whiskyen i. Smag på saucen og jævn den evt med lidt maizena. Bliver kun bedre hvis du tilsætter lidt stegesky.
På kartoflerne kom jeg:
Olie
Pommesfrites krydderi
Chili
Paprika
Salt
Peber
Ingen kommentarer:
Send en kommentar