Læg kylling i en pose og i køleskabet indtil det skal bruges. Gerne 5 timer.
Hæld lidt olie på en pande og steg løg i tern derpå, hæld posens indhold på panden og steg i ca. 15-20 min. Eller til alt væde er væk.
Tør panden af med et stykke køkkenrulle så der stadig er lidt fedtstof tilbage på panden.
Læg en tortilla pandekage på panden og tænd på middelvarme.
Drys revet cheddar ost eller mozzarella ost på pandekagen. Put kylling på, et lag ost og til sidst en pandekage.
Tryk hele tiden med en palet, så quesadillaen kommer til at hænge sammen.
Vend quesadillaen når den nederste har fået farve. Det gøres nemmest ved at lægge en tallerken ovenpå quesadillaen, og vende stegepanden på hovedet. Læg en ny tallerken ovenpå og vend. Tag derefter stegepanden ovenpå tallerkenen og vend igen, så går quesadillaen ikke i stykker.
Den færdige quesadilla
Server med salat
Tortillachips
Guacomole
Salsa
Og hvidløgsdressing
Bland det hele sammen og lad det trække mindst 1 time i køleskab.
Den færdige ret

450 g kyllingfilet naturel
Marinade:
1 spsk Beauvais chilimix marinade
1 spsk Beauvais hvidløgsmix marinade
1 spsk Sweet chili sauce
3 -4 spsk olie Olie
½ tsk Thai Karry
1/4 tsk Chiliflager
2 fed hvidløg
Salt og peber
Hvidløgsdressing:
½ l creme fraise
3 små fed hvidløg
Lidt sweet chili sauce
Salt
Peber
½ tsk Sukker
1 spsk Ketchup
1/4 tsk Paprika
Ingen kommentarer:
Send en kommentar